GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bleu De Toi Boutique Guest House

9kamers/units
Mauritius | Pamplemousses | Grand Baie Mauritiaanse eigenaar/uitbater(s): Ashley Morvan
9.66 m | Lat:S 19° 59' 49" Long: E 57° 35' 11" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bleu De Toi Boutique Guest House is een zeer charmant gastenverblijf, gelegen in de schaduw van tropische palmbomen. Dit charmante boetiekhotel wil haar gasten een 4 of 5 sterren service geven aan de fractie van de prijs van wat je in de grotere hotelketens op het eiland van Mauritius zal betalen. Dit met het voordeel dat je ook nog eens de lokale keuken en gemeenschap op eigen tempo kan gaan ontdekken, de manier om Mauritius echt te leren kennen. In totaal telt het gastenverblijf slechts 8 kamers en een self catering appartement, maar laat dit net een pluspunt zijn, want dit draagt bij tot een geslaagd verblijf met heel veel persoonlijke aandacht, comfort en rust.

In het hoofdgebouw zijn 4 standaard kamers ondergebracht, alsook 4 Deluxe kamers. Er is tevens een Garden Studio Appartement dat perfect geschikt is voor wie selfcatering wil. Het heeft 2 slaapkamers voor 3 tot 4 volwassenen en ligt onder de palmbomen, ter hoogte van het zwembad. Ook al is dit self catering, bestaat toch de mogelijkheid om ook van het continentale ontbijt te genieten alsook van de andere faciliteiten die het gastenhuis biedt.
De standaard kamers , waarvan 2 op het gelijkvloers en 2 op de eerste verdieping, zijn tussen 25 en 30 vierkante meter groot en hebben een en suite badkamer met douche.
Drie van de vier Deluxe kamers liggen op de eerste verdieping en hebben een balkon met uitzicht over de tuin, terwijl 1 deluxe kamer op het gelijkvloers ligt, met directe toegang tot het zwembad. De deluxe kamers zijn tussen 30 en 40 vierkante meter groot en hebben een eigen badkamer met douche. Twee van de deluxe kamers kunnen dienen als een familiekamer, voor max. 4 volwassenen in een queen bed en dubbel vouwbed (op aanvraag).
Alle kamers hebben een gelijkaardige, mooi verzorgde afwerking en faciliteiten, zoals airconditioning, satelliet televisie, dvd-speler (DVD's beschikbaar bij de receptie), gevulde minibar, electronisch kluisje en een eigen badkamer met een ruime douche.

Gasten kunnen gratis gebruik maken van een koffie en thee eilandje gedurende de ganse dag. Bar service is beschikbaar heel de dag tot 21u30 en biedt een varieteit aan drankjes en cocktails aan (tegen betaling). Na 21u30 wordt gebruik gemaakt van een self service honesty bar. Strand en zwembad handdoeken ziojn gratis verkrijgbaar en worden regelmatig ververst.

Wie Mauritius wil verkennen kan bij het gastenhuis terecht voor de huur van een auto, scooters of fietsen, alsook om begeleide tochten te maken en/of te gaan duiken of snorkelen. Luchthaven transfers alsook taxidiensten voor lokale uitstapjes kunnen gereserveerd worden.

Kinderen: max. 1 baby en/of 2 kinderen per kamer (enkel de deluxe kamers) aan 15 euro per kind (3-12 jaar). Kinderen jonger dan 3 jaar verblijven gratis en een kinderbedje kan gratis voorzien worden
Extra personen: kinderen boven 12 jaar en volwassenen die een kamer delen met 2 volwassenen, betalen 31 euro per nacht

Luchthaven transfer: 30 euro per persoon enkele rit

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen